Universal Music Tawar Peluang Berbulan Madu


Ewah ewah, seronoknya kalau dapat berbulan madu secara percuma. Bagi yang tidak berbulan madu tetapi ingin melancong bersama yang tersayang, juga berpeluang memenangi hadiah berupa pakej pelancongan di Laguna Redang Island Resort, Pulau Redang, Terengganu bernilai RM3,000 menerusi peraduan Cuti-cuti Malaysia bersama album OST Drama Popular.


Senarai lagu dalam album OST Drama Popular

Kalau anda mahu menyertai, baca dengan teliti syarat yang dinyatakan.

Jika anda sudah mendapatkan album original OST Drama Popular yang mana anda juga boleh mandapatkan secara atas talian menerusi http://www.rakuten.com.my/shop/universalmusicmy/product/4769684/.

Layari laman sesawang Gilamuzik iaitu http://contest.gilamuzik.com/peraduan-cuti2malaysia-bersama-album-ostdramapopular/ dan muat naik foto resit original menerusi laman berkenaan menggunakan borang yang disediakan. Kemudian, muat naik foto anda memegang cakera padat album berkenaan menerusi media sosial di Instagram atau Facebook anda dengan tag #OstDramaPopular #Cuti2Malaysia. Kemudian, berikan tiga perkataan untuk menggambarkan album berkenaan secara mengisi borang.

Jika anda mahu melihat suasana di pusat peranginan yang dimaksudkan, anda bolehlah melihat video berikut.


Anda juga berpeluang memenangi barangan eksklusif dan cakera padat album sebagai hadiah saguhati daripada Universal Music Malaysia.
Share on Google Plus

About Ewahewah Dotcom

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Catat Ulasan